Så fungerar tandblekning hemma

Känner du också någon som har gjort en tandblekning hemma och med hjälp av den fått ett avundsvärt vackert leende? Du behöver inte heller gå runt och skämmas för dina gula och missfärgade tänder längre utan du kan lätt få ett vackert och vitt leende igen genom att bleka tänderna.

Att bleka tänderna börjar bli lika vanligt som att färga håret, med skillnaden att du får ett resultat som håller mycket längre än en vanlig hårfärgning. Du behöver heller inte längre vända dig till en tandläkare för att bleka tänderna, utan du kan själv göra en tandblekning hemma i lugn och ro och då det passar dig. Det finns ett stort urval av produkter och tandblekningsmetoder på marknaden som används till att göra en tandblekning hemma så det är bara upp till dig att välja vilken produkt som passar dig bäst.

Oavsett om du väljer att göra en tandblekning hemma med hjälp av blekningsgel, blekningspenna eller blekningslappar är det viktigt att ta hand om tänderna även i fortsättningen. Det finns speciella produkter för detta ändamål, t.ex. pulver som används som komplement till vanlig tandkräm. Dessa produkter kan hjälpa dig att längre behålla den vackra vita färgen på tänderna och ta bort nya missfärgningar.

Du kan läsa mer om tandblekning hemma på dessa hemsidor:

© 2011 Blekatanderna.n.nu. Alla rättigheter förbehållna. Design by: styleshout

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)